flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Електронний суд: Єдиний державний реєстр судових рішень та його типи

13 листопада 2023, 09:47
Єдиний державний реєстр судових рішень (ЄДРСР) має загальний та повний доступ. Загальний доступ – доступ до знеособлених судових рішень і окремих думок суддів.
 
Особливості Єдиного державного реєстру судових рішень: відкритий, безоплатний та цілодобовий доступ.
 
Знеособлені судові рішення та окремі думки суддів в Реєстрі стають доступними для загального ознайомлення не пізніше наступного робочого дня після завершення їх оброблення та знеособлення, яке зазвичай триває до 3 робочих днів з моменту їх надходження до ЄДРСР.
 
Загальний доступ до судових рішень на офіційному веб-порталі Судової влади України забезпечується з дотриманням вимог статті 7 Закону України "Про доступ до судових рішень".
 
Для реалізації права доступу до судових рішень та окремих думок суддів, внесених до Реєстру, неавторизованим користувачам надаються можливості пошуку, перегляду, копіювання та роздрукування судового рішення або його частини з дотриманням вимог Порядку ведення Єдиного державного реєстру судових рішень.
 
Авторизованим користувачам можуть додатково надаватися інші можливості роботи з образами інформаційних ресурсів Реєстру.
 
Сторінка ДП ІСС "Електронний суд" у Facebook