flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВИНЕСЕНО ВИРОК ВІДНОСНО ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦЯ

05 вересня 2023, 11:02

       Розглянуто справу і винесено вирок 25.07.2023 р. відносно військовослужбовця С. за ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне виготовлення, переробка чи ремонт вогнепальної зброї або фальсифікація, незаконне видалення чи зміна її маркування, або незаконне виготовлення бойових припасів, вибухових речовин чи вибухових пристроїв - караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років).

      Військовослужбовця С. визнати винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України та призначити йому покарання у виді позбавлення волі на строк 3 (три) роки.

       В силу ст. 75 КК України, звільнити С. від відбуття покарання з випробуванням, встановивши  іспитовий строк тривалістю 1 (один) рік.

       Покласти на С. обов’язки передбачені ст. 76 КК України: періодично з’являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації; повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи.

       Стягнути з С. на користь держави витрати на залучення експерта у зв'язку з проведенням  судових експертиз в сумі 5736 (п"ять тисяч сімсот тридцять шість) грн. 00 коп.

       Речові докази, після набрання вироком законної сили - знищити.