flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Прохання про допомогу

26 листопада 2020, 11:41

Колектив Новоукраїнського районного суду Кіровоградської області звертається до Вас з великим проханням про надання матеріальної допомоги для невідкладного лікування судді Гарбуз Ольги Анатоліївни – голови Новоукраїнського районного суду, яка протягом останніх 3-х років одна здійснювала судочинство на території району (останній рік разом ще з одною колегою). 

Як наслідок, рідкісна онкологічна хвороба – холангіокарцинома печінки (захворюваність становить 1-2 випадки на 100 тис. населення) неочікувано спіткала суддю та після багатьох консультацій, обстежень та хірургічного лікування на базі Національного інституту хірургії та трансплантології ім.О.О.Шалімова з’ясувалось, що дане захворювання є невиліковним в Україні, оскільки хірургічне втручання неможливе, а лікування необхідно здійснювати виключно закордоном. 

Після проведених консультацій із закордонними фахівцями (клініки Австрії/Німеччини) лікарями було запропоноване лікування, однак яке є надзвичайно коштовним, зокрема, вартісні межі одного запропонованого циклу хіміотерапії сягають від 1 500 до 4 000 євро, а кількість таких циклів, які можуть знадобитися аби подолати хворобу можуть обраховуватися не десятками, а сотнями разів. До того ж після застосування хіміотерапії можливо буде провести процедуру абляції, вартість якої сягає 20 000-30 000 євро а також проведення SIRT- терапії (селективної внутрішньої радіаційної терапії), вартість якої сягає близько 30 000 євро.

 Фінансових можливостей сім’ї хворої судді не вистачає для оплати цього вартісного, однак такого необхідного лікування.

            Звертаємось до Вас з проханням відгукнутись та допомогти зібрати необхідні кошти на лікування.

Кошти можна перерахувати за наступними реквізитами: 

Рахунок № 5168 7554 5579 3576 в АТ КБ «Приватбанк», 

Отримувач: Гарбуз Діана Володимирівна (донька судді).

 

Заздалегідь вдячні за розуміння, допомогу та підтримку!

Бережіть себе !

           

З повагою,

            колектив Новоукраїнського районного суду

            Кіровоградської області