flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Виклик до суду відповідача Газізова Сергія Вагізовича

16 вересня 2020, 15:15

Новоукраїнський районний суд Кіровоградської області викликає до суду відповідача Газізова Сергія Вагізовича, 16.12.1969 р.н.(місце проживання та реєстраії: вул. 5-го Грудня, 7, м. Новоукраїнка Кіровоградська область) та повідомляє, що 25.09.2020 року о 08:30 годині, за адресою: вул. Соборна, 34, м. Новоукраїнка Кіровоградська область. Зал № 1 (суддя Гарбуз О.А), відбудеться судовий розгляд цивільної справи № 396/868/15 за заявою товариства з обмеженою відповідальністю «Факторингова компанія "Прем'єра", заінтересовані особи: Новоукраїнський районний відділ державної виконавчої служби Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро), Газізов Сергій Вагізович, товариство з обмеженою відповідальністю "ОТП Факторинг Україна", про заміну сторони виконавчого провадження.

Відповідно до ст. 128 ЦПК України з опублікуванням оголошення про виклик, відповідач вважається повідомлений належним чином про дату, час та місце розгляду справи, і у випадку неявки, справа буде розглянута у його відсутність.

 Одночасно, суд роз»яснює положення п. 9 ч. 1 ст. 129 ЦПК України про наслідки неявки залежно від процесуального статусу особи, яка викликається (накладення штрафу, примусовий привід, розгляд справи за відсутності, залишення заяви без розгляду) і про обов»язок повідомити суд про причини неявки.

 Адреса суду: м. Новоукраїнка вул. Соборна, 34 Кіровоградської області.

Суддя  Новоукраїнського районного

суду Кіровоградської області                                                                         О.А.Гарбуз